Sparčiai populiarėjanti paslauga - kapaviečių tvarkymas

Kartais dėl vienokių ar kitokių priežasčių artimieji negali prižiūrėti mirusiojo kapo. Tokiu atveju tenka ieškoti kitų sprendimų, samdyti kai kuriuos žmones ar įmones, kurie gali tai padaryti tinkamu laiku.

Reklama

Kapų tvarkymą tuo užsiimančios įmonės atlieka palankiomis sąlygomis, nes kapų valymo paslaugos apima ne tik banalų žolės ravėjimą, bet ir daugybę kitų veiklų, kurios padaro laidojimo vietą tikrai gražią ir tvarkingą. Jūsų pageidavimu į paslaugų spektrą taip pat gali būti įtrauktas apželdinimas, restauravimas, dažymas. Patikėkite kapų priežiūrą nevark.lt tikriems profesionalams, kurie už savo atliktų darbų kokybę garantuoja.

Kas įeina į kapų tvarkymo ir priežiūros paslaugas?

- Žolės ir piktžolių pašalinimas iš laidojimo vietos;

- kapo valymas nuo šiukšlių – sausos žolės, akmenų, nukritusių lapų, sniego valymas;

- šlapias paminklų, visų konstrukcinių elementų valymas;

- vejos ir krūmų pjovimas, augalų laistymas;

- drožlių, smėlio užpylimas;

- gėlių dėjimas, sodinimas, žvakių uždegimas;

- atliekų išnešimas;

- daugelis kitų darbų, kuriuos aptariama individualiai.

Priežastys dėl ko kapų tvarkymo paslauga taip sparčiai populiarėja

Kapai kaip istorinės informacijos šaltinis

Kapai – ne tik mūsų artimųjų poilsio vieta, bet ir turtingas istorinės informacijos šaltinis. Paminkluose, antkapiuose dažnai yra informacijos apie palaidotų žmonių gyvenimą ir veiklą. Rūpindamiesi savo artimųjų kapais prisidedame prie šios informacijos išsaugojimo ir tiesiame tiltą tarp praeities ir dabarties.

Kapų tvarkymas – tradicijų ir vertybių perdavimas

Tradicija rūpintis artimųjų kapais perduodama iš kartos į kartą. Supažindindami vaikus su šia praktika, mokome juos pagarbos protėviams ir šeimos vertybėms. Ir visai nesvarbu, kad kartais to negalime padaryti patys dėl įvairių priežasčių. Tačiau kapų tvarkymo tema, kur tu begyventum, tampa proga pakalbėti apie palaidotųjų gyvenimą ir mūsų giminės istoriją. Vaikai taip pat mokosi atsakomybės saugoti praeities atmintį ir rūpintis kultūros paveldu.

Reklama

Emocinių ryšių palaikymas

Kapų tvarkymas taip pat yra meilės, rūpesčio ir ilgesio išraiška. Užsakę kapų tvarkymo paslaugą, gauname išsamias ataskaitas apie atliktus darbus ar net nuotraukas, taip užmezgame tvirtus emocinius ryšius. Tai apmąstymų ir maldos akimirka, leidžianti sutvarkyti mintis ir pagerbti išėjusiųjų atminimą. 


Užsakymo nr. 
24/03/25/9

Griežtai draudžiama Kėdainietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio redakcijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti Kėdainietis.lt kaip šaltinį ir naudoti aktyvią Kėdainietis.lt nuorodą.

Prie kiekvieno Jūsų komentaro bus rodomas IP 3.15.147.53.

Rašyti

Portalo Kėdainietis.lt redakcija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus ar reklamuoja. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus Kedainiai@internetozinios.lt. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Taip pat skaitykite

„Samsung“ telefonai: kaip rinktis?

Partnerio turinys

Jei nusprendėte atsinaujinti telefoną ir išbandyti kažkurį iš naujausių „Samsung“ modelių, pasirinkimas gali pasirodyti keblus, nes visi t...

Atliekų tvarkymo centrai pataria – rūšiuoti naudinga ir nesunku

Partnerio turinys

Šiukšlės, netvarka ir dėl jų kylanti rizika sveikatai, nemalonūs kvapai bei kitos problemos nepatinka niekam. Dėl to dabartinė visuomenė vis ...